Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ellen Sergeant

Verbinding, mijn toverwoord

Share This Post

Nog even wil ik het hebben over mijn toverwoord. “Verbinding”, de rode draad of lijn doorheen mijn verhaal. Want laat dit nu net het belangrijkste zijn!

Het toverwoord doorheen mijn verhaal is “Verbinding”. Door terug in verbinding te komen met mezelf vielen alle stukjes terug op zijn plaats. Ik had me de volgende vragen gesteld:

  • Wat wil ik?
  • Waar wil ik naartoe?
  • Mag ik voor mezelf kiezen?
Verbinding

Dat is toch moeilijk? Verbinding krijgen

Goh, moeilijk. Het vergt vooral veel moed om de eerste stap te zetten en de eerste stap is gewoon de allerbelangrijkste! Maar ik kan je alvast zeggen dat die eerste stap echt wel de beste stap was die ik in mijn leven heb gezet.

Verbinding met mezelf heeft ervoor gezorgd dat ik terug verbinding kreeg met mijn kinderen, mijn man maar ook met mijn bedrijf!

Hoe meer ik groei, hoe meer mijn omgeving met mij meegroeit. Bovendien ben ik ook dankbaar voor alles om mij heen… Dat maakt voor mij dan ook echt het verschil!!

De transformatie

Je bent vrouw en wordt zwanger. Na je bevalling ben je mama en dit is een hele grote transformatie voor een vrouw. Het is echt een cadeau om je dieper naar jezelf te laten kijken. De tijd is dan ook aangebroken om jezelf opnieuw te moeten uitvinden.

Ook jij kan dit, zeker weten! Jij bent ook echt wel in staat om jezelf opnieuw uit te vinden en de beste versie van jezelf te worden. Geef jezelf dat cadeautje en ga vooral voor jezelf zorgen!!

En nee, je moet het echt niet alleen doen. Gun jezelf een gids om mee op pad te gaan. Een mentor die jouw helpt om jouw pad te ontdekken…

Groeien doe ik zelf nu ook nog steeds, het stopt echt niet! Ik kan niet meer terug naar wie ik was dus kan ik alleen maar vooruit. Steeds opnieuw naar de beste versie van mezelf, de beste mama voor de kinderen, de beste doula, de beste coach, de beste … .


Geef je zelf dit cadeautje en dan wil ik graag jouw mentor zijn. Heb je behoefte aan een gesprek met mij? Neem dan volledig vrijblijvend contact met mij op!!

Ik sta alvast voor je klaar om naar jou te luisteren met een open geest. Maar wil je meer te weten komen mij? Dan kan je me ook vinden op Facebook.


Ellen Sergeant

Zwangerschapscoach, Draagconsulent & Doula
Doula

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs?

Meer lezen?

Bevallen

Rebozo zwangerschapsmassage

Heerlijk toch, een rebozo massage? Even ontspannen en alles loslaten voor het kleintje komt. Een momentje om terug in verbinding te komen met jezelf, je

Wat als moederschap wat te veel wordt?

5 praktische tips om los te laten!

Download het
e-book