Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ellen Sergeant

Zwangerschapsondersteuning

Heb je nood aan meer rust en minder stress tijdens je zwangerschap? Boek dan een ontspannende zwangerschapsmassage. Ben je overtijd? Laat me je helpen met een rustgevende overtijdbehandeling. 

Ontwikkel Terug Rust
Een Gesprekspartner
Ontdek Je Eigen Kracht
Praktische Tips
hands, massage, treatment

Overtijdbehandeling

We pinnen ons zo vaak vast op een zwangerschapsduur van 40 weken. Wanneer deze datum overschreden wordt, dan kan dat gepaard gaan met onrust en stress. Dat zijn dingen die je niet meteen vooruit helpen om vlot te gaan bevallen. Tijdens een overtijdbehandeling gaan we de rust en ontspanning opzoeken.

 

Zwangerschapsmassage

Je bent welkom vanaf 12 weken zwangerschap. De massage duurt ongeveer een uur en kost € 60. 

one (1)

Gesprek: we gaan na hoe jij de zwangerschap hebt beleefd en wat jou nog verder kan helpen om vol vertrouwen naar je bevalling toe te leven. 

two

Massage: tijdens een volledige lichaamsmassage mag je helemaal gaan ontspannen en contact gaan maken met je lichaam zodat je uit je hoofd kan komen. De oxytocine kan gaan stromen en net dat hormoon heb je nodig om mooie, krachtige weeën te krijgen.

We bekijken ook welke etherische olie jou nog kan verder helpen om nog dieper in de ontspanning en overgave te gaan.

three

Drukpunten: er worden drukpunten gestimuleerd zodat jouw lichaam net dat zetje kan krijgen wat het nodig heeft. Zo nodig verwarmen we deze punten nog extra met een moxa stick, een behandeling uit de traditioneel Chinese geneeskunde. 

speaker, pregnancy, belly

Tarief

Deze overtijdbehandeling duurt 2 uur en kost €120

(excl. eventuele verplaatsingskosten aan €0.34 per km)

Voor een bevalling vol vertrouwen en kracht, vanuit passie en liefde voor jou en je baby.
Ellen Sergeant
Zaakvoerder

Wat zeggen mama's?

Vertrouw niet enkel op wat ik zeg. Hoe mijn klanten de samenwerking ervaren, dat is het belangrijkst. 

Evy & Kleine Emiel
“Ellen heeft me vorig jaar onder haar vleugels genomen als doula. Wat een lieve, warme vrouw die steeds paraat stond voor mij als ik haar nodig had tijdens mijn zwangerschap. Ik kon ook bij haar terecht voor een za-lige zwangerschapsmassage!”
Tineke
“De opleiding ‘docent babymassage’, die ik volgde bij Ellen heeft mij een echte energie-boost gegeven. Het ging veel verder dan enkel theoretische kennis bijbrengen. Het zorgde er ook voor dat ik groeide als mens. Ik heb de opleiding als zeer positief ervaren en is zeker een aanrader om te volgen.“
Wat als moederschap wat te veel wordt?

5 praktische tips om los te laten!

Download het
e-book