Ellen Sergeant

Geboorte-coach

Coach voor mama’s tijdens de eerste 1000 dagen!

“Achter ieder “perfect” kind staat een geweldige moeder die ervan overtuigd is dat ze het steeds opnieuw verknoeit!”

Jonge mama’s stellen zich steeds opnieuw dezelfde vragen:

  • “Doe ik het wel goed?”
  • “Kan ik dit wel?”
  • “Waarom twijfel ik toch zo aan mezelf?”
  • “Is dit nu wat ik wilde?”
  • “Waarom moest ik persé een kind hebben?”

Ik vermoed dat je dit wel zal herkennen. Steeds opnieuw die twijfels en angsten. Want kinderen zijn nu eenmaal je grootste schat en je wilt ze natuurlijk niet “verknoeien”.

Dan kan ik je nu alvast meegeven op een blaadje papier dat je het echt wel goed doet als mama. Het is gewoon niet zo simpel want bij kinderen zit er nu eenmaal geen handleiding met hoe je het moet doen.

Hallo, ik ben Ellen …

Moeder van 3 kinderen en ik ben sinds 8 jaar gehuwd met mijn man, Stefaan . Ik koos ervoor om mama’s te informeren, te ondersteunen maar ook te helpen. Waarom? Omdat ik geloof in verbinding tussen mama en kind maar ook met de omgeving. Tegenwoordig zijn we de band met onze eigen natuur verloren en dat is wat er nu mist in onze maatschappij.

Wat & Wie
Wat heb ik te bieden?
Z
Mijn passie
Z
Praktische tips
Z
Een luisterend oor
Z
Eerlijkheid
Z
Advies op maat
Z
Een groeiproces
Z
Je bent Geen nummer
Z
Verandering bij jezelf
Voor wie is dit?
Z
Mommy's to be: Wensmama's & Zwangere mama's
Z
Ploetermoeders
Z
Mama's die in de knoop zitten
Z
Mama's met een rugzakje vol ...
Z
Moeders die het gevoel hebben dat ze verdrinken
Mijn Aanbod
Wat is geboorte-coaching?

Geboorte-coaching, ondersteuning vanaf de bevruchting tot je kindje 2 jaar wordt. Samen gaan we hand in hand alle obstakels overwinnen zodat je ten volle kan genieten van het moederschap.

Want onderschat het niet, moeder zijn, is een beetje afscheid nemen van je oude zelf! Je krijg verantwoordelijkheid, ongevraagde adviezen en hormonen die je hoofd in de war kunnen brengen.

Ik kan samen met jou een plan opmaken voor meer rust, genot maar ook een hart onder de riem die je helpt doorheen de moeilijkste maar mooiste periode van jouw leven.

Testimonials
Tevreden Klanten

 

“Ellen heeft me vorig jaar onder haar vleugels genomen als doula. Wat een lieve, warme vrouw die steeds paraat stond voor mij als ik haar nodig had tijdens mijn zwangerschap. Ik kon ook bij haar terecht voor een za-lige zwangerschapsmassage!

Op 13 februari 2019 bewandelden we samen het pad van mijn zoontje zijn geboorte. Haar bemoedigende woorden hielpen mij om rustig te blijven. Het gebruik van drukpunten verzachtten de pijn. Eenmaal in bad maakte Ellen prachtige foto’s. Bedankt Ellen om mij dichter te brengen naar een helende bevalling en een droom werkelijkheid te maken…”

Evy & Kleine Emiel

“Wat ik voel is dankbaarheid omdat ik mijn weg vond naar Ellen, een warme vrouw met veel ervaring. Ze leerde me hoe belangrijk zelfzorg is en na één gesprek weet ik dat ik bij haar terecht kan als ik de weg even kwijt ben. De weg als mama, dochter, partner, vriendin, … Want mama worden omvat zoveel meer dan ik ooit voor mogelijk hield.”

Katrien

De opleiding ‘docent babymassage’, die ik volgde bij Ellen heeft mij een echte energie-boost gegeven. Het ging veel verder dan enkel theoretische kennis bijbrengen. Het zorgde er ook voor dat ik groeide als mens. Ik heb de opleiding als zeer positief ervaren en is zeker een aanrader om te volgen.

Tineke

Mijn Aanbod
Unieke Kraampakketten

Naast het ondersteunen van jonge mama’s en hun gezin wou ik graag nog net dat tikkeltje meer kunnen aanbieden. Na lang zoeken vond ik een leuk concept dat volledig past bij de babykangoeroe. We kozen er namelijk voor om unieke kraampakketten samen te stellen.

De kraampakketten worden eigenhandig door mij samengesteld met een selectie van kwaliteitsvolle maar ook nuttige producten. Alle producten zijn eco-vriendelijk en duurzaam! Dat is dan ook iets waar de babykangoeroe voor staat.

Interesse in onze pakketten?

 

Zoek je een luisterend oor?

Bel me!

+32 (0)477/93.35.73

Mail me!

info@debabykangoeroe.be

Meet me!

Mosselveldstraat 30a – 9290 Berlare – België    >> Enkel op afspraak! <<

Pin It on Pinterest

Share This