Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ellen Sergeant

Geboorte in kaart

 De manier waarop je wordt geboren heeft een invloed op hechting, eigenwaarde en hoe je in het leven staat.

Ontwikkel Terug Rust
Een Gesprekspartner
Ontdek Je Eigen Kracht
Praktische Tips

Voor baby's en kinderen

Voor elke ouder die zijn of haar kind wil begrijpen, zien en horen. Want gedrag is altijd logisch en de manier waarop je wordt geboren heeft invloed op het gedrag van je kindje. De manier waarop je wordt geboren heeft een invloed op hechting, eigenwaarde en hoe je in het leven staat.  

Wanneer je bij je kindje het volgende ziet:  

Boom met wortels
baby, child, birth

Wanneer je als ouder het volgende meemaakt:

Elke geboorte, elke zwangerschap, elke bevalling is anders. Een kindje kan heel gewenst zijn maar er kunnen ook twijfels en angsten de kop opsteken. Misschien kreeg je voor je zwanger werd van je kindje een miskraam te verwerken. Of misschien ervoer je tijdens je zwangerschap heel veel stress waardoor het moeilijk was om ontspannen naar de geboorte toe te leven.

De geboorte is een heel spannend moment voor zowel mama als baby. Werd je ingeleid, had je een keizersnede of zat de navelstreng om het nekje van je kindje? Het zijn allemaal imprints die de start van je kindje bepalen.

Ook de kraamperiode heeft een grote invloed op je kleintje. Mochten jullie ongestoord van elkaar genieten na de bevalling? Of werd je kindje opgenomen op neonatologie? Wat je kindje meemaakte zit opgeslagen in zijn lichaam. Wat heeft je kindje ervaren en wat mist hij nu in zijn leven? Welke behoefte wil hij kenbaar maken met zijn gedrag? Wanneer je inzicht krijgt in het gedrag, dan kan het patroon worden doorbroken en kan er groei plaatsvinden.

Voor volwassenen

Je wil weten hoe jouw geboorte jou heeft gevormd en je wil je patronen en overtuigingen doorbreken. 

woman, model, girl

Pakketten

Voor baby's en kinderen

€ 249

Dit pakket bestaat uit een uitgebreide sessie van 2 uur waarin we gaan kijken naar de geboortepatronen van je kindje en welke impact die nu hebben op zijn of haar leven.

Na 2 weken plannen we een volgend gesprek om te kijken of er dingen zijn veranderd en waar je eventueel nog ondersteuning bij wenst.

Voor volwassenen

€ 249

Hoe jouw geboorte jouw leven bepaalt bestaat uit een uitgebreid gesprek waarin we opzoek gaan naar de patronen die jou hebben gevormd.  

Na 2 weken plannen we een tweede gesprek om na te gaan of er al dingen veranderen in je leven en welke behoeftes je nog hebt.

“Vanuit verbinding naar je mama power”
Ellen Sergeant
Zaakvoerder

Wat zeggen mama's?

Vertrouw niet enkel op wat ik zeg. Hoe mijn klanten de samenwerking ervaren, dat is het belangrijkst. 

Evy & Kleine Emiel
“Ellen heeft me vorig jaar onder haar vleugels genomen als doula. Wat een lieve, warme vrouw die steeds paraat stond voor mij als ik haar nodig had tijdens mijn zwangerschap. Ik kon ook bij haar terecht voor een za-lige zwangerschapsmassage!”
Tineke
“De opleiding ‘docent babymassage’, die ik volgde bij Ellen heeft mij een echte energie-boost gegeven. Het ging veel verder dan enkel theoretische kennis bijbrengen. Het zorgde er ook voor dat ik groeide als mens. Ik heb de opleiding als zeer positief ervaren en is zeker een aanrader om te volgen.“
Wat als moederschap wat te veel wordt?

5 praktische tips om los te laten!

Download het
e-book