Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ellen Sergeant

Perinatale Counseling

Perinataal staat voor de periode rond de geboorte. Perinatale counseling is een ander woord voor emotionele hulpverlening/ondersteuning bij die periode. Ik sta je bij vanaf de conceptie tot je kind de leeftijd van 2 jaar heeft bereikt.
Ontwikkel terug rust
een gesprekspartner
ontdek je eigen kracht
praktische tips

Wanneer kan ik helpen?

Bij emotionele problemen voor, tijdens of na de zwangerschap, wanneer zwanger worden niet zomaar lukt, wanneer je geen verbinding voelt met je baby, bij zwangerschapskeuzes, bij baby’s die overmatig veel huilen of net niet.

Maar ook bij angsten, stress, depressiviteit en bij een eerdere traumatische bevalling

Perinatale counseling is er voor jouw als mama maar ook voor je baby en je gezin.

Hoe ga ik te werk?

Een kind op de wereld zetten is een ontzettend overweldigende gebeurtenis. Je gaat lichamelijk, emotioneel en psychisch door een intens proces.

Deze periode brengt naast verwachtingen en vreugde ook heel wat twijfels en angsten met zich mee. Daarom is het belangrijk dat je je als ouder goed laat begeleiden tijdens deze periode. Hoe jij je zwangerschap beleeft heeft in grote mate invloed op de ontwikkeling en de hechting van je kindje.

De 1001 eerste dagen (vanaf de conceptie tot de tweede verjaardag) zijn uiterst cruciaal. Daarom werkte ik bij “De Babykangoeroe” een zorgaanbod uit voor (aanstaande) mama’s en hun gezin.

De samenwerking gebeurt aan de hand van losse sessies, jij beslist hoe vaak je bij me terugkomt.

Heb jij moeite met je (toekomstige) baby?
Je staat er niet alleen voor!

Coach voor mama’s tijdens de eerste 1001 dagen. 
Vanaf de conceptie tot de leeftijd van 2 jaar.

Wat kost het?

Een losse sessie duurt ongeveer een uur en kost €70

Een koppel/gezinsconsult duurt ongeveer een uur en kost €90

Kan je niet aanwezig zijn op je afspraak? Zorg er dan voor dat je zeker 24u op voorhand annuleert. Zoniet ben ik genoodzaakt het consult alsnog aan te rekenen.

Wat zeggen mama's?

Vertrouw niet enkel op wat ik zeg. Hoe mijn klanten de samenwerking ervaren, dat is het belangrijkst. 

Evy & Kleine Emiel
“Ellen heeft me vorig jaar onder haar vleugels genomen als doula. Wat een lieve, warme vrouw die steeds paraat stond voor mij als ik haar nodig had tijdens mijn zwangerschap. Ik kon ook bij haar terecht voor een za-lige zwangerschapsmassage!”
Tineke
“De opleiding ‘docent babymassage’, die ik volgde bij Ellen heeft mij een echte energie-boost gegeven. Het ging veel verder dan enkel theoretische kennis bijbrengen. Het zorgde er ook voor dat ik groeide als mens. Ik heb de opleiding als zeer positief ervaren en is zeker een aanrader om te volgen.“
Wat als moederschap wat te veel wordt?

5 praktische tips om los te laten!

Download het
e-book