Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ellen Sergeant

Droom en leef je droom

Share This Post

Mijn droom …
Zondagnacht, 2 op 3 juli 2017

Ik kon maar niet slapen… en voor een keer ligt het niet aan onze nachtvlinder, Sterre want die slaapt als een roosje.

Neen, het komt door de spanning, de zenuwen maar ook door nieuwsgierigheid. Er staan grootse plannen op het menu, weer een stapje dichter bij mijn droom…

Ik had mij ingeschreven voor een coaching opleiding. Dit was iets wat ik eigenlijk al heel lang wou gaan doen. Uiteindelijk had ik de knoop doorgehakt en ben ik daar dan ook in gestart. Als extra bonus kreeg ik bij mijn inschrijving een 3-daagse in het Hilton Hotel in Antwerpen. Deze bonus was een “life changer“. Ik was nogal sceptisch want ja, al dat beloven… Maar ik wou het toch een eerlijke kans geven.

Een rollercoaster

Op 3 juli vertrok ik met de trein naar het hotel. Het beloofde alvast een hele trip te worden… Niet allen letterlijk maar ook figuurlijk!

Ik leerde nieuwe, geweldige mensen kennen. Het werd een rollercoaster aan emoties… Topcoach, nee Meester coach Paul Martinelli nam ons mee en dompelde ons onder in een bad met heel veel nieuwe inzichten en eye-openers:

  • Ik en alleen ik ben de creator van mijn eigen leven.
  • Alles is mogelijk als je maar wil.
  • Ga voor je dromen, creëer ze, breng ze tot leven!
  • Het is er al maar blijf er vooral in geloven!

Dit deed mij alvast besluiten dat dit is waar ik wil voor gaan! “De Babykangoeroe”, mijn kindje, mijn droom en die wil ik echt heel graag verder uitbouwen.

droom

Waar droom ik nu echt van?

  • Een eigen coaching praktijk voor zwangere vrouwen, net bevallen mama’s en mama’s met (kleine) kindjes.
  • Een webshop, gericht op zwangere vrouwen en jonge mama’s, waar het leuk winkelen is en waar jij centraal staat! Maar ook waar je leuke spullen en producten vindt die echt bij je passen.
  • Workshops rond dragen, babymassage, aromatherapie, … maar ook rond het verbinden met je kindje(s). Terug kunnen genieten met je kindje(s).

Verbinding, hechting en connectie… Dit zijn woorden die voor mij steeds opnieuw blijven terugkomen. Terug het positieve ontdekken, de mogelijkheden bij jezelf en je kleintje(s) zien en niet altijd kijken naar de beperkingen, het negatieve…


Zit jij op dit moment ook echt ergens vast? Worstel je met het moederschap? Wil je ondersteuning voor jezelf of je kindje? Of wil je samen met mij op weg gaan naar een positieve en warme verbinding met je kindje(s)?

Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren! Voor meer informatie over de mogelijkheden kan je terecht op mijn aanbodpagina.

Ik sta alvast voor je klaar om naar jou te luisteren met een open geest. Maar wil je meer te weten komen mij? Dan kan je me ook vinden op Facebook.


Ellen Sergeant

Zwangerschapscoach, Draagconsulent & Doula

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs?

Meer lezen?

Bevallen

Rebozo zwangerschapsmassage

Heerlijk toch, een rebozo massage? Even ontspannen en alles loslaten voor het kleintje komt. Een momentje om terug in verbinding te komen met jezelf, je

Wat als moederschap wat te veel wordt?

5 praktische tips om los te laten!

Download het
e-book