Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ellen Sergeant

Babykangoeroe, onze nieuwe blog!

Share This Post

De Babykangoeroe! Tijd voor een nieuw concept, een nieuwe website maar uiteraard ook een vernieuwde blog! Ik wens je alvast veel leesplezier toe.

Wie ben ik?

Ik ben Ellen Sergeant, mama van 3 kinderen. Op school studeerde ik orthopedagogie. Ik heb gewerkt als opvoedster maar ik merkte al snel dat ik iets anders wou. Mijn passie lag daar dus helemaal niet en ik ging op zoek…

Ik ben altijd heel erg gepassioneerd geweest door kinderen, baby’s en zwangere mama’s. Zeker toen ik dit zelf allemaal heb mogen meemaken werd mijn passie nog extra aangewakkerd.

Mijn ervaringen

Door mijn eigen ervaringen op gebied van zwanger zijn en mama zijn, kwam ik in aanraking met “dragen” en “babymassages”. Ook duurzame kinderspullen waren voor mij een meerwaarde! Door me hier dan ook in te gaan verdiepen werd ik gebeten door al deze zaken en werd ik uiteindelijk draagconsulente. Ook vond ik babymassages zo waardevol dat ik hier dan ook graag meer mee wou gaan doen.

De Babykangoeroe – De Webshop

Ik had een “hongergevoel” dat maar niet gestild werd! Zaken die ik leuk maar ook verantwoord vond, kon ik moeilijk op de kop tikken. In de vele babywinkels in België vond ik amper iets!

Zo kwam ik er toe om zelf een webshop op te starten. Op 1 mei 2014 werd dan ook de Babykangoeroe opgericht. Alle spulletjes en productjes werden intussen ook door mezelf en mijn gezin grondig uitgetest. Hierdoor kregen we dan ook de nodige kennis van zaken! We wilden alleen maar het beste verkopen en tja dan moet je het natuurlijk eerst getest hebben.

babykangoeroe

Een nieuw concept voor De Babykangoeroe

Op 1 mei 2019 besloot de Babykangoeroe om een duidelijke structuur aan te brengen in het bedrijf. Was dit gemakkelijk? Neen! Dat kan ik je alvast meegeven. Maar dit was alvast een rijke ervaring om mee te nemen in mijn nieuwe en helemaal unieke concept!! De allereerste zwangerschapscoach van België werd geboren!!


Wil je meer weten over mijn nieuwe concept? Op mijn aanbodpagina vertel ik je daar een beetje meer over…

Ik sta alvast voor je klaar om naar jou te luisteren met een open geest. Maar wil je meer te weten komen mij? Dan kan je me ook vinden op Facebook.


Ellen Sergeant

Zwangerschapscoach, Draagconsulent & Doula

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs?

Meer lezen?

Bevallen

Rebozo zwangerschapsmassage

Heerlijk toch, een rebozo massage? Even ontspannen en alles loslaten voor het kleintje komt. Een momentje om terug in verbinding te komen met jezelf, je

Wat als moederschap wat te veel wordt?

5 praktische tips om los te laten!

Download het
e-book