Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ellen Sergeant

Een webinar van Ellen Sergeant

Leer hoe je meer in verbinding komt met je baby

Mama worden is een hele transformatie. Je neemt afscheid van je oude leven, misschien verliepen de zwangerschap en de bevalling niet zoals je had gehoopt.Ook voor de baby kan de bevalling een traumatische ervaring geweest zijn. Je kan de verbinding met jezelf hierdoor verliezen en dan lukt het niet om de band met je baby aan te gaan. Je bent in overlevingsmodus. En bovendien huilt je baby… maar waarom huilt je baby? Waarom krijg je hem nu zo moeilijk getroost? Wat wil hij jou vertellen? Maar vooral: hoe blijf ik emotioneel beschikbaar voor mijn kleintje

Dat en nog zoveel meer kom je te weten in het webinar "van verloren naar verbinding"

– Ellen Sergeant

Tijd

0

uur

Klantenervaring

0

Tevreden mama’s

Tevreden mama’s

0

Prijs

Volledig gratis!

Een voorproefje van de webinar

Wat leer je?

1.

Hoe kom ik terug in verbinding met mijn eigen gevoel

Als mama heb je soms het gevoel in het oog van een storm terecht te zijn gekomen. Je leeft heel vaak in je hoofd en leeft volop om anderen gelukkig te maken. Je vergeet jezelf. Maar wat heb jij nu nodig? Hier leer je terug naar jezelf te luisteren en connectie te maken met wat jij wil.

2.

Waarom huilt mijn baby en wat wil hij mij vertellen

Hoe maak ik nu een onderscheid in die babyhuiltjes? Wat wil mijn kind vertellen. Ik krijg hem zo moeilijk getroost… Er zijn verschillende soorten van babyhuilen. Een kind huilt altijd met een reden. Hier leer je hoe je echt naar je kind kan luisteren en vanuit verbinding kan reageren op zijn noden.

3.

Hoe versterk ik de band met mijn baby of kind(eren)

Wanneer jij niet goed in je vel zit, heeft dit ook een invloed op de band met je kinderen. Het contact verloopt moeilijker, je hebt het gevoel dat ze niet naar jou luisteren, dat de boodschap niet overkomt. Wanneer jij je goed gaat voelen, dan heeft dit een invloed op je hele gezin!

4..

Hoe krijg ik meer rust en hoe komt de rust in mijn gezin terug

Je zenuwen staan strak gespannen en dat heeft een invloed op je gezin. Je reageert kortaf, voelt je moe. Hoe zorg je er nu voor dat je kan ontspannen? Leer meer over hoe je zenuwstelsel werkt en hoe jij er invloed op krijgt.

5.

Hoe vind ik de balans terug en versterk ik mijn draagkracht.

Krachtige tools die je onmiddellijk kan inzetten om zo je draagkracht te versterken en de balans in je leven terug te vinden.

Wat zeggen mama's?

Vertrouw niet enkel op wat ik zeg. Hoe mijn klanten de samenwerking ervaren, dat is het belangrijkst. 

Karen
“Het was heerlijk om aan het webinar ‘van verloren naar verbinding’ deel te nemen. Ellen neemt je vol overgave mee vanuit haar expertise en haar eigen ervaring. De herkenning in Ellen haar verhaal doet echt deugd. Je krijgt praktische tips mee waar je ook echt mee aan de slag kan! Helemaal top 😃👍”
Tineke
“De opleiding ‘docent babymassage’, die ik volgde bij Ellen heeft mij een echte energie-boost gegeven. Het ging veel verder dan enkel theoretische kennis bijbrengen. Het zorgde er ook voor dat ik groeide als mens. Ik heb de opleiding als zeer positief ervaren en is zeker een aanrader om te volgen.“

Ellen Sergeant

Download het
e-book