Leef je droom

Zondagnacht van 2 op 3 juli 2017

Slapen gaat moeilijk en dat ligt nu voor één keer eens niet aan onze nachtvlinder Sterre, nee zij slaapt als een roosje.

Maar ik kan de slaap niet vatten. Ik ben nerveus, nieuwsgierig, een beetje “ecxited”. Er staat iets te gebeuren.

Een tijdje geleden schreef ik me in om een coaching opleiding te gaan volgen. Iets wat ik al lang al heel graag wil doen. Als bonus kreeg ik er een 3-daagse in het Hilton hotel in Antwerpen bovenop en ze beloofden mij bij de inschrijving dat deze 3-daagse mijn leven zou gaan veranderen.

Jaja, beloven… ik ben eerder van het sceptische type maar ook nieuwsgierig dus, dus ik besloot het een kans te geven.

Op 3 juli vertrok ik met de trein naar Antwerpen op weg naar wat een hele trip zou worden. Niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk.

Ik ontmoette er geweldige mensen. Iedereen zat daar met een open geest, net als ik heel benieuwd naar wat er op ons af zou komen.

Het werd een rollercoaster. Topcoach, nee, meester coach Paul Martinelli nam ons mee en dompelde ons onder in een bad vol nieuwe inzichten:

Ik en alleen ik ben de creator van mijn eigen leven. Alles is mogelijk als je maar wil.

Ga voor je dromen, creëer ze, breng ze tot leven!

l3xmg0yv

Het is er al! Blijf er in geloven.

Het deed mij besluiten dat dit is waar ik wil voor gaan. De Babykangoeroe is mijn kindje, mijn droom en die wil ik heel graag verder uitbouwen.

Een eigen coaching praktijk vooral gericht op zwangeren, mama’s die pas bevallen zijn en (kleine) kindjes.

Een webshop waar het leuk winkelen is en waar jij als klant centraal staat. Waar je de dingen kan vinden die ECHT bij je passen en waar ik klaar sta voor jou met raad en daad.

Workshops rond babydragen, babymassage, babygebaren, aromatherapie… Workshops waar verbinding, hechting centraal staan. Connectie… het woord dat de afgelopen dagen zoveel terugkwam, een woord waar ik zonder er bij stil te staan al zoveel mee bezig ben.

Terug het positieve ontdekken, de mogelijkheden bij jezelf en je kleintje zien en niet de beperkingen, het negatieve…

Zit jij ook ergens vast, worstel je met het moederschap, wil je ondersteuning voor je kindje, … wil je samen met mij op weg gaan? Aarzel niet om mij te contacteren.

Ik luister naar jou met een open geest en samen gaan we op pad om de blokkades op te ruimen en je mogelijkheden te ontdekken zodat je sterk staat in je kracht, in je moederschap en kan genieten!